Colloidaal Zilver - Gaat Door Wanneer Al Het Andere Faalt

Gepubliceerd nov. 21, 21
6 min read

Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit - Puur Colloidaal.nl

 • Wat is de beste colloidaal zilver?
 • Is zilver goed voor je?
 • Wat bevat zilver?
 • Wat doet Goudwater?
 • Zilver staat namelijk al sinds mensheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Voor zover bekend zijn er meer dan duizend infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn. Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen echter uiteen.

  Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke atomen, cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie. Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum, dimensie en bandbreedte van een gezond mens passen en dus al over voldoende vrije energie beschikken.

  Zilver Voor Medisch Gebruik: Nut, Voordelen En Gevaren

  Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen). Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden. Colloidaal Zilver 500ppm.

  Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. Echt colloidaal zilver. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

  Colloïdaal Zilver Kopen? - Naturema Nederland

  Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

  Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

  Wat Is Colloïdaal Zilver?

  Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

  Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

  Zilver, Een Antibioticum? - Naturema Nederland

  Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden.

  Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

  Wat Is Colloïdaal Zilver?

  In het colloïdale goud zit ook colloïdaal zilver. Dit om eventuele bacteriële belastingen uit te sluiten (Mix van colloidaal zilver). Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar colloïdaal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen.

  Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het bij goud dan vooral gaat om spier en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel. Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud. Goud komt voor als sporen element in het lichaam en vooral in de hersenen.

  Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement - Puur Colloidaal.nl

  Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker (Authentiek colloidaal zilver). Volgens Dr. Gary Smith en Dr.

  Goud verhoogt het IQ zoals blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten. De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden in de rijst en groenten om sporen van goud binnen te krijgen. Colloïdaal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

  Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver? - puurcolloidaal.nl

  Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht. Van colloïdaal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens wetenschappelijke onderzoeken. In de Verenigde Staten is colloïdaal goud, net als colloïdaal zilver, een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Colloïdaal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijk ongemakken en problemen.

  Het gevolg hiervan: er ontstaat water met heel veel piepkleine zilverdeeltjes erin. Het metaal zilver, Zilver is een edelmetaal dat al jarenlang gebruikt wordt voor verschillende toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, lichaamshygiëne en waterzuivering (Coloïdaal Zilver is een zeer effectief antibioticum). In het latijn noemen we zilver Argentum (Ag). Argentum betekent: helder wit. Welke producten met Colloïdaal zilver zijn er te koop? U kunt bij verschillende producten kopen met zilverwater.

  Colloïdaal Zilverwater - Tussen Dier En Mens - puurcolloidaal.nl

  Wanneer colloïdaal zilver gebruiken? Colloïdaal zilver mag niet voor inwendige toepassingen gebruikt worden in Europa. Vroeger gebeurde dat wel. Men gebruikte het om zijn reinigende en zijn antimicrobiële eigenschappen. Nu gebruikt men het zilverwater op de huid. Zijn er bijwerkingen van colloïdaal zilver? Bijwerkingen komen zelden voor, maar mogelijke effecten van zilverwater zijn:Hoofdpijn;Misselijkheid en braken;Diarree (vaak van korte duur);Pijn aan de botten;Jeuk;Stijfheid;Koude rillingen en koorts.

  Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver - Naturema NederlandZilver Voor Medisch Gebruik: Nut, Voordelen En Gevaren - puurcolloidaal.nl
  Colloïdaal Zilver Een Natuurlijk Antibioticum - Naturema NederlandNatuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

  Slik het product niet in. Wanneer niet gebruiken? Colloïdaal zilver is niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen;Overleg voor gebruik met een arts als u twijfelt over het gebruik van colloïdaal zilver;Overleg ook met uw arts als u borstvoeding geeft of zwanger bent;Neem ook contact op met de huisarts wanneer u bijwerkingen ervaart van het gebruik van colloïdaal zilver.

  Ionisch Colloïdaal Zilver 500ml - puurcolloidaal.nl

  Overschrijd de aanbevolen dosering zilverwater niet;Houd zilverwater buiten bereik van kleine kinderen. Waar kan ik colloïdaal zilver bestellen? Colloïdaal zilver kopen of gemakkelijk online bestellen? Dat doet u snel en eenvoudig bij De, Online, Drogist. nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice.

  Meer van Magnesium

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Colloidaal Zilver En Goud

  Published Dec 30, 22
  6 min read

  Nano Mineralen En Covid

  Published Oct 21, 22
  6 min read

  Waar Wordt Colloidaal Zilver Voor Gebruikt?

  Published Oct 15, 22
  6 min read